Mooiste Film gepubliceerd in Wit Wedding Magazine!

Beste bezoeker,

Met trots heten wij u welkom op onze nieuwe website! Onze passie om de mooie dingen des levens op video vast te leggen en verder te verfraaien neemt een nieuwe wending aan: trouwvideografie. Regelmatig kregen Nick en ik vanuit ons werk bij Studio WitZwart de vraag en de opmerking: waarom maken jullie geen trouwvideo’s? En inderdaad, waarom eigenlijk niet? Wat is er mooier dan twee dolgelukkige mensen vast te leggen, met al hun dierbare vrienden en familie erbij? Mooie kleding, prachtige locaties, die zoete bruidstaart, de ceremonie, kortom allemaal dingen die het verdienen om vastgelegd en herinnerd te worden!

Omdat trouwvideo’s een andere aanpak en voorbereiding vergen dan bijvoorbeeld corporate video’s, vinden we dat dit een aparte website en concept verdient. Samen met freelancer Dion Luijten hebben we dit plan verder uitgewerkt en opgezet, met deze website als resultaat. Een resultaat waar wij trots op zijn!

Om extra inspiratie op te doen hebben we enkele video- en fotoshoots gedaan in Kasteeltje Baexem. Deze zijn terug te vinden in ons portfolio. De foto’s van deze shoots, gemaakt door de gerenommeerde trouwfotograaf Youri Claessens, zijn daarnaast gepubliceerd in het Wit Wedding Magazine. Dit trouwmagazine ligt nu in heel Nederland in de winkels. Een fantastische eerste mijlpaal!

En om een klein tipje van de trouwsluier te geven: onze video’s zult u binnenkort terug kunnen vinden op enkele toonaangevende, internationale trouwblogs. Een perfecte start dachten wij zo!

Wij hopen u de komende tijd nog vaker te mogen begroeten op onze website. Maar het liefste zien we u natuurlijk stralen in een van onze trouwvideo’s! Mocht u geïnteresseerd zijn in onze diensten kunt u altijd contact met ons nemen via het contactformulier onderaan de website. Mailen of bellen mag natuurlijk ook.

Bedankt en tot ziens,

Ron Claessens

 

About The Author

mooistefilm

Mooiste Filmpakketten

FILM 8UUR 

€ 1499,-

Wij komen jullie mooiste dag 8 uur filmen en leggen de belangrijkste momenten van de dag vast in een bijzondere trouwclip van 4 tot 6 minuten. Op de dag zelf zijn we met 2 videografen aanwezig.

FILM 10UUR 

€ 1999,-

Wij komen jullie mooiste dag 10 uur filmen en leggen de belangrijkste momenten van de dag vast in een bijzondere trouwclip van 6 tot 8 minuten. Op de dag zelf zijn we met 2 videografen aanwezig.

FILM 12uur

€ 2499,-

Wij komen jullie mooiste dag 12 uur filmen en leggen de belangrijkste momenten van de dag vast in een bijzondere trouwclip van 8 tot 10 minuten. Op de dag zelf zijn we met 2 videografen aanwezig.

Bovendien ontvangen jullie ook alle ruwe bestanden op een usb stick!

Buitenland

Op aanvraag

We krijgen regelmatig de vraag: doen jullie ook bruiloften in het buitenland? Natuurlijk doen wij dit, met liefde zelfs! We kijken met jullie samen naar een goedkope oplossing voor reis en verblijf en combineren dat met een van de pakketten. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Mooiste Film Extra’s

Same day edit
€ 349,-

Terwijl jullie lekker aan het dineren zijn, monteren wij een prachtige overzichtsclip van de ochtend tot na de borrel. Na het diner wordt deze clip via een beamer op een groot scherm afgespeeld. Geweldig om de voorbereiding van je geliefde te zien, handig voor de gasten die niet bij de trouwceremonie aanwezig zijn!

 
Drone beelden
€ 349,- 

Om nog beter te kunnen laten zien hoe dat prachtige kasteel of landgoed eruit ziet van bovenaf, of om bijvoorbeeld jullie aankomst vanuit de lucht te filmen, bieden wij als extra ook drone beelden aan.  Adembenemend en nét dat extraatje dat jullie mooiste dag verdient. Velen ging jullie voor!

 

 
Extra uur filmen
€ 249,- 

Willen jullie het filmpakket uitbreiden om een aantal extra mooie momentjes in de video terug te zien? Bijvoorbeeld ‘s ochtends van de visagie, of ‘s avonds na de openingsdans? Geen probleem, je boekt ons gewoon een uurtje langer!

 

 
Ruwe materiaal
€ 349,- 

Wij kiezen uiteraard de allermooiste momenten uit voor jullie trouwclip. Ben je toch benieuwd naar de overige beelden die wij geschoten hebben? Deze zijn apart bij ons verkrijgbaar op een usb stick!

 
Fotografie
Op aanvraag

Een prachtige bruidsvideo en een sprookjesachtig trouwalbum: een combinatie die tegenwoordig uitermate populair is. Al onze pakketten zijn daarom uit te breiden met een fotoreportage. Vraag naar de mogelijkheden!